Apel la contribuții adresat criticilor de artă aflați la debut

Apelul este destinat criticilor și istoricilor de artă care nu au publicat mai mult de 2 texte, indiferent de suport (revistă print, revistă online, blog). Nu există restricție de vîrstă sau de naționalitate.

Cei interesați ne pot trimite o propunere de text – recenzie de expoziție sau de eveniment, cronică de carte, interviu – în perioada 15 august – 15 octombrie 2015.

Propunerile trebuie să respecte linia editorială a revistei și să discute proiecte ale artiștilor și curatorilor români contemporani, în țară sau în străinătate. Ele pot fi în limba engleză sau română. Textele finale nu trebuie să depășească 1000 de cuvinte.

Încurajăm propuneri critice, poziționări curajoase și interpretări originale. Nu publicăm texte de sală sau de catalog, texte care au mai fost publicate, texte de glorificare sau comenzi.

Contribuțiile sunt remunerate.

Propunerile însoțite de o scurtă biografie pot fi trimise la cristina.bogdan@revistaarta.ro.

 

Revista ARTA online este un proiect realizat cu sprijinul Administrației Fondului Cultural Național (AFCN). Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Comentariile sunt închise.