Natură Critică II

Workshop-ul este o invitație adresată tinerilor din Republica Moldova care ar vrea să își încerce mâna la critică de artă. Nu este necesar ca participanții să fi terminat o facultate de profil, și nu există nici limită de vârstă. Încurajăm participarea tinerilor curioși, deschiși, încrezuți în sine și îndrăzneți, care vor să-și formeze un discurs critic și să fie activi pe scena de artă contemporană din Republica Moldova și România.

În decursul a patru zile vor avea loc:
– o sesiune de introducere, în care participanții se vor cunoaște și vor descoperi metodologia workshop-ului;
– un studio visit cu artistul Pavel Brăila, ale cărui lucrări vor constitui punctul de plecare pentru sesiunile de lucru și pentru textul final al participanților;
– două sesiuni de lucru, în care vor fi acoperite aspecte precum: cercetarea și pregătirea unui text de critică de artă, realizarea de interviuri, redactarea textului; la finalul sesiunii din cea de-a treia zi, participanții vor produce un scurt text;
– o sesiune de feedback colectivă la textele produse de participanți; cel mai bun dintre aceste texte va fi premiat și publicat în Revista ARTA online.

PROGRAM
13 decembrie, ora 14:00 – 17:00
14 decembrie, ora 14:00 – 18:00
15 decembrie, ora 14:00 – 18:00
16 decembrie, ora 10:00 – 16:00

Cele patru sesiuni de pregătire vor fi conduse de Cristina Bogdan, redactor online al Revistei ARTA.
Sesiunile vor avea loc în fiecare zi, la BUNKER, în perioada 13-16 decembrie. Participanții trebuie să fie disponibili pe tot parcursul perioadei.

Doritorii de a participa sunt invitați să completeze formularul și să transmită CV-ul la adresa elena.chirila7.009@gmail.com.

Nu ezitați să ne contactați pentru alte informații suplimentare la 022 286317, email: info@oberliht.org.


DATA LIMITĂ: 9 decembrie 2017, ora 18:00.

Natură Critică face parte din proiectul Edu-Art, organizat de Asociația Oberliht și Studio 10:90, în parteneriat cu Revista ARTA.

Comentariile sunt închise.